Kotlet schabowy duszony z tymiankiem

Kotlet schabowy duszony z tymiankiem
Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz schabowe kotlety schabowe, bulion wołowy o mniejszej zawartości sodu, mąkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Duszone, Kotlety Schabowe Duszone, oraz Kotlety Schabowe Duszone.

Instrukcje

1
Połączyć 1/4 szklanki bulionu, mleko, mąka, musztarda, sól, i pieprz w małej misce; wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Po jednej stronie każdego kotleta schabowego posypać papryką i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
PaprykaPapryka
TymianekTymianek
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj połowę wieprzowiny na patelni; smażyć 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż wieprzowina jest zrobione i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj posiekaną cebulę; smażyć 4 protokół lub do lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać pozostałe 3/4 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
8
Dodać mieszaninę mleka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać wieprzowinę, obracając się do płaszcza; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
10
Posypać mieloną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn