Koszerne Koperki Po Piwie
Koszerne Koperki poobijane piwem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 826 kalorii, 5G białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 6,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka koszernej soli i popękanego pieprzu, maślanka, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Beer Battered Cod, Beer Battered Cod, oraz Dorsz Po Piwku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć maślankę, musztardę, żółtko, chrzan i sok z cytryny w maszynce i proces, aż mieszanina tworzy mokry puree; dodać kilka kropli wody w razie potrzeby.
Skropić olejem, aż powstanie Emulsja. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i szczyptą białego pieprzu. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzać olej do 375 stopni w frytkownicy lub piekarniku holenderskim.
Ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, 1/2 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu. W osobnej misce ubijamy piwo i maślankę. Wymieszać mokrą mieszaninę z suchą mieszanką.
Ogórki kiszone osuszyć ręcznikiem papierowym, odkurzyć odrobiną mąki i obłożyć cieście piwnym. Ostrożnie upuść ogórki do gorącego oleju i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.