Kosz wegetariański z dipem Smokey Ranch to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 9 i kosztuje $3.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tęczowej marchewki, pomidory dla dzieci, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip, oraz 7th Annual Chili Contest: wpis # 4-Smokey Chipotle Chili z kwaśną śmietaną + cotygodniowe Menu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wszystkie składniki, z wyjątkiem papryki, w misce i ubijać, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Miarka do wydrążonej papryki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek wrzącej osolonej wody. Wrzucić fasolkę szparagową, szparagi i brokuły, 1 warzywo na raz, do wrzącej wody i gotować przez 1 do 2 minut lub do miękkości. Natychmiast wyjmij warzywa do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy ostygnie, całkowicie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
B Cukier
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali