Koronkowe ciasteczka z lepkim środkiem
Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 812 kalorii, 6G białka, oraz 60 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, syrop kukurydziany, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Migdałowe Z Lepką Figą, Ciasteczka z brązowym masłem z krówką z ajerkoniakiem, oraz Masło orzechowe czekoladowe ciasteczka z pianką Centrum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień wcześniej zrób środek ganache: w rondlu podgrzej śmietanę do wrzenia i zalej posiekaną czekoladą.
Trzepaczka do połączenia, a następnie przecedzić. Wyluzuj przez noc. Następnego dnia ubijaj ganache w mikserze z mocowaniem trzepaczki, aż będzie prawie sztywny, ale wciąż trochę lepki.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W mikserze z nasadką trzepaczki połączyć sól, brązowy cukier i syrop kukurydziany.
Dodać mąkę, masło i ekstrakt z wanilii i dobrze wymieszać.
Dodaj espresso i orzeszki pekan i wymieszaj, aby połączyć.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Dollop duże łyżki ciasta na pergaminie, pozostawiając dużo miejsca między nimi, jak koronki cookie tuiles będzie rozłożone, jak piec do około 5 cali średnicy.
Piec, aż krawędzie są rumiane, o 8 do 10 protokół. Kiedy skończysz, tuiles będą bąbelkowe i płaskie.
Gdy tuiles są pieczone, i gdy jeszcze gorące, ale wystarczająco fajne, aby trzymać razem, indywidualnie obrać tuiles off pergamin papieru, i zasłonić je na krótki, 3 do 4-uncji skał lub szklanki do picia lowball i pozostawić do ostygnięcia. Powtarzaj, aż całe ciasto tuile zostanie zużyte. Po wystygnięciu przechowywać ostrożnie w szczelnym pojemniku.
Gdy będziesz gotowy do podania, napełnij filiżanki Lacey tuile-cookie ganache, a kropki malinami, a następnie dodaj do nich cukier puder.