Korona pieczeń z jagnięciny

Korona pieczeń z jagnięciny
Korona pieczeń z jagnięciny może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, musztardę dijon, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Korona pieczeń z jagnięciny, Korona pieczeń z jagnięciny, oraz Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Wykonaj cięcie na stronie tłuszczu żeber, prostopadle do nich, około 2 1/2 cala w dół od końców żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Przetnij tłuszcz aż do żeber. Obróć stojak na końcu, z kośćmi skierowanymi do góry i wepchnij nóż przez ciało między żebra, używając początkowego cięcia jako prowadnicy noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odciąć boki każdego żebra, aby usunąć nadmiar tłuszczu między żebrami. Używając mocnego sznurka kuchennego, owinąć sznurek wokół każdego żebra u podstawy, najbliżej mięsa i pociągnąć, aby usunąć cały pozostały tłuszcz i ścięgna z kości żebrowej. Zgiąć każdy stojak w półkole (strona mięsa i strona tłuszczu na zewnątrz) i za pomocą sznurka kuchennego związać je razem u podstawy i środka, aby utrzymać stojaki razem. Końce żeber należy wypchnąć Na zewnątrz, aby stworzyć wygląd korony. Jagnięcinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Połącz sól, pieprz, czosnek, tymianek i kolendrę i naciśnij na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Umieścić pieczeń w patelni Bundt ze środkiem patelni zbliża się przez środek pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
6
Umieść na środkowym stojaku piekarnika i gotuj przez 30 do 35 minut, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 130 stopni F. Jest to około 8 do 12 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika, przenieś pieczeń do stojaka, przykryj folią aluminiową i pozostaw mięso na 20 minut. Podczas gdy mięso odpoczywa dodać ocet sherry, musztarda i rozmaryn do soków, które nagromadziły się na patelni Bundt podczas gotowania. Wymieszać, aby połączyć. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odetnij sznurek od pieczenia i w razie potrzeby umieść na środku ugotowany farsz, ryż lub jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Ciepły sos podawać z pieczeniem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn