Koreańska Sałatka Z Ogórków
Koreańska Sałatka z ogórków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, olej roślinny, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Pikantna Koreańska Sałatka Z Ogórków, Łatwa Koreańska Sałatka Z Ogórków, oraz Sałatka po koreańsku z ogórkiem i Edamame.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ocet, czarny pieprz i płatki czerwonej papryki.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj nasiona sezamu i zmniejsz temperaturę do średniej. Gotować, aż nasiona są brązowe, o 5 protokół.
Usuń nasiona łyżką szczelinową i wymieszaj z mieszaniną octu.
Wymieszać z ogórkiem, zieloną cebulą i marchewką. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 5 minut.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.