Koreańska marynata z kurczaka BBQ może być tylko marynatą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 626 kalorii, 17g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz sos sojowy, cebula w proszku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 718 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza marynata do kurczaka z grilla, Koreańska Marynata Do Grillowania, oraz Koreański Przepis Marynaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu na dużym ogniu, ubij razem cukier, sos sojowy, wodę, cebulę w proszku i zmielony imbir. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W Proszku
Cebula W Proszku
Sos Sojowy
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Wyjąć mieszaninę z ognia, ostudzić i ubić w soku z cytryny i gorącej pasty chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Umieścić kurczaka w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny przed przygotowaniem kurczaka według uznania.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.