Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Koreański grillowanej wołowiny spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 77 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów koreańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, scallion, jabłka, takie jak gala, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koreańska Wołowina Z Grilla, Koreańska Wołowina Z Grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać składniki marynaty i rezerwy jedną czwartą marynaty do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
SOS
1
Umieść stek i pozostałe trzy czwarte marynaty w szklanym naczyniu, zmieniając stek na płaszcz i marynować w temperaturze pokojowej, obracając raz, 30 minut. Podczas gdy stek jest marynowania, pokroić jabłka i mango na 1-na 1/4-calowe paluszki. Wymieszać z sokiem i sosem chili i doprawić solą.
Stek Broil na stojaku brojlerów patelni 2 do 3 cali od ciepła, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut z każdej strony dla średniego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
4
Niech stek stać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
5
Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala, a następnie o połowę pokroić w poprzek. Wołowinę wrzucić do marynaty z solą i pieprzem do smaku i podzielić na liście sałaty. Wierzch z owoców i sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liść Sałaty
Ziarna Sezamu
Marynata
Owoce
Wołowina
1
* Mieszankę owoców można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Koreański można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.