Kora Orzechowo-Rodzynkowa

Kora Orzechowo-Rodzynkowa
Jedna porcja zawiera 3805 kalorii, 55g białka, oraz 177 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 19,3 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rodzynki, pieczone, półsłodkie czekolady i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), Chrupiąca Kora Orzechowa, oraz Peanut and Popcorn Candy Bark.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z woskowanym papierem. Roztopić czekoladę (patrz: roztopić czekoladę: być delikatnym,? poniżej). Za pomocą żaroodpornej szpatułki lub drewnianej łyżki wymieszaj orzeszki ziemne i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić do około 1/2 cala. grubość. Schłodzić korę do jędrności, około 1 1/2 godziny. Złamać lub pokroić na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Roztapiająca się czekolada: bądź delikatny. Napełnij rondel z 2 do 3 w. wody. Włożyć drobno posiekaną czekoladę do żaroodpornej miski, która zmieści się na patelni (dno miski nie powinno dotykać wody); odstawić miskę na bok. Doprowadzić wodę do wrzenia, wyłączyć ciepło, a następnie ustawić miskę na patelni. Użyj żaroodpornej szpatułki lub drewnianej łyżki, aby często mieszać czekoladę i zachęcać do nawet topienia. Po rozpuszczeniu czekolady dobrze wymieszać i natychmiast użyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia54
Magazyn