Koper włoski-Polędwica wieprzowa z szalotką-Agrodolce cebulowe
Polędwica wieprzowa z polędwicą Szalotkowo-cebulową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koper włoski-wieprzowina z szalotką-redukcja granatu, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować agrodolce, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, szalotki, i cukier na patelni; smażyć 12 minut lub aż złoty. Wymieszać z winem, rodzynkami i octem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 9 minut lub aż ciecz prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Rodzynki
Ocet
Cebula
Cukier
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Aby przygotować polędwicę wieprzową, połącz nasiona kopru włoskiego, 1/2 łyżeczki soli, kolendrę, kminek i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grillować przez 20 minut lub do czasu, aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy), obracając wieprzowinę od czasu do czasu.