Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw
Koper włoski jabłko i seler Slaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłka galan, oliwę z oliwek, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Podobne przepisy to Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw, Seler, Jabłko I Koper Włoski, oraz Jabłko, Koper i seler Slaw.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce; powoli wlać olej, ciągle ubijając.
Dodaj koper włoski, jabłko i seler do dressingu, podrzucając do połączenia. Przykryć i schłodzić do 4 godzin. Wrzucić dobrze tuż przed podaniem.