Koper włoski i seler Slaw może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka selera i topy Liściaste, szalotka, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Seler, jabłko i koper włoski, Jabłko, Koper i seler Slaw, oraz Koper Włoski Jabłko I Seler Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz miód, ocet i szalotkę z sokiem z cytryny i ubijaj w EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Szalotka
Ocet
Miód
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Dodać pietruszkę, seler i koper włoski i wrzucić do herbu i połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Układamy na talerzu i top z prażonymi orzechami.