Koper włoski duszony z pomarańczą
Duszony koper włoski z pomarańczą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skórkę pomarańczową, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koper Włoski Duszony Pomarańczowy, Koper włoski duszony pomarańczowy, oraz Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj kliny kopru włoskiego. Gotować 5 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kliny kopru włoskiego i cukier, i smażyć 3 minuty.
Dodaj bulion z kurczaka, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, ocet, sól i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut lub aż ciecz prawie odparuje.
Posypać liśćmi kopru włoskiego.
Uwaga: pozostaw wystarczającą ilość końca korzenia w stanie nienaruszonym, aby kliny kopru włoskiego trzymały się razem.