Konfitura z gęsi, kiełbaski i inne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gęsi Confit, kiełbaski, i więcej spróbować. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przed podaniem, umieść pierś z gęsi i tłuszcz wieprzowy z powrotem w zamrażarce, umieść ząbki czosnku w rondlu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mandarynka Gęś, Chińska Pieczona Gęś, oraz Pieczona Świąteczna Gęś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć gęsinę, tłuszcz wieprzowy i wątróbkę do zamrażarki na 15 minut.Podsmażyć cebulę w gęsim tłuszczu, aż się zrumienią i ostudzić.
Mięso wymieszać z cebulą, solą, solą peklującą, garam masala, mąką borowikową i tymiankiem. Zmielić mieszaninę przez małą matrycę.
Przenieś do miski miksera elektrycznego pasującego do uchwytu łopatkowego, dodaj czerwone Wino i ubijaj na średniej prędkości przez 1 minutę. Farsz wepchnąć do osłonek i skręcić w 4 Linki.Przykryć pergaminem i przechowywać w lodówce przez 24 do 72 godzin, obracając kiełbaski co 12 godzin.Nakłuj kiełbaski widelcem i gotuj w łaźni wodnej 171 F przez 10 minut.Przed podaniem, zakończyć kiełbasy na patelni na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron.