Kompot z Mango z syropem Kolendro-miętowym
Kompot z Mango z syropem Kolendro-miętowym może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, liście kolendry, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mango z syropem imbirowo-miętowym, Mango w syropie imbirowo-miętowym, oraz Tort przyprawowy z mango z kompot z Mango.
Instrukcje
Połącz mango, Wino i cukier w rondlu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Odcedzić mango; schłodzić.
Blanszujemy miętę i kolendrę we wrzącej wodzie 10 sekund i odcedzamy. Zanurz zioła w lodowatej wodzie i osusz.
Połącz zioła i syrop kukurydziany w blenderze i puree.
Aby służyć, naciśnij mango do miarki 1/4 szklanki i odwróć na talerz z plasterkami ciasta.
Mżawka z syropem ziołowym.