Kompot Z Cebuli Koperkowej
Kompot z cebuli koperkowej to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako sos. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koperek, cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ostrze pieczone z kompot cebulowy, Ale House hamburgery z kompot z czerwonej cebuli, oraz Karmelizowany Kompot Cebulowo-Żurawinowy.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w zip-top heavy-duty plastikowej torbie, i pieczęć; wstrząsnąć do herbu. Marynować w lodówce 8 godzin, obracając torbę od czasu do czasu.
Cebulę odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze odcedzić.
Cebulę, śmietanę i koperek połączyć w misce i dobrze wymieszać. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.