Kompot Winogronowy

Kompot Winogronowy
Kompot winogronowy może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Kompot Z Oliwek I Winogron, Szynka glazurowana z kompot Winogronowo-rabarbarowy, oraz Pieczone Brie z winogronowym kompot balsamiczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć 3 szklanki połówki bez pestek zielone winogrona, 2 łyżki cukru, 2 łyżeczki soku z cytryny i skórki z 1 cytryny. Wrzucić i odstawić na 15 do 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Pestek Zielone WinogronaBez Pestek Zielone Winogrona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn