Kompot truskawkowo-jagodowy w syropie z czerwonego wina
Kompot truskawkowo-jagodowy w syropie z czerwonego wina może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na sos. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką truskawki, laskę cynamonu, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kompot truskawkowo-pomarańczowy z syropem Kardamonowym, Kompot truskawkowy jagodowy na Tartaletce cytrynowe, oraz Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu nonaluminum; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić, odkryte, 20 minut lub do cieczy zmniejsza się do 1/2 szklanki.
Odcedzić mieszaninę wina w durszlaku na dużej misce; wyrzucić ciała stałe.
Dodać jagody; wrzucić do herbu.
Podawać na ciepło lub schłodzić do 2 godzin.