Kompot Morelowy
Kompot morelowy to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 8. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot morelowo-figowy, Kompot Morelowo-Kumkwatowy, oraz Kompot Morelowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz morele, sok z limonki i cukier na dużej patelni.Gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż morele będą szkliwione i syropowate, 7-8 minut.
Przełożyć do małej miski i schłodzić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.
Podawać z jogurtem lub lodami i w razie potrzeby udekorować liśćmi estragonu.