Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską

Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską
Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 392 kalorie, 25g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, quinoa, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sicilian Swiss Chard over Quinoa, Czerwona komosa ryżowa z Chardą Szwajcarską i jajkiem w koszulce, oraz Łosoś Z Chardą Szwajcarską.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Mieszać quinoa do mieszanki cebuli, aż lekko tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wlać bulion warzywny do mieszanki quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4
W międzyczasie podgrzej łososia, białe wino i wodę w rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż łosoś jest gotowane przez i łatwo płatki widelcem, 10 do 12 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Łososia przełożyć na talerz i pokroić w płatki; wyrzucić skórę i odstawić łososia na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać szwajcarski chard i sok z cytryny do czosnku, aż szwajcarski chard zaczyna mięknąć, o 2 minuty; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Delikatnie złożyć płatków łososia i chard do gotowanej komosy ryżowej. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn