Kolorowe Łódki Z Cukinii

Kolorowe Łódki Z Cukinii
Kolorowe łódki z cukinii to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 12g tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukinię, pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolorowe Włócznie Cukinii, Łódki Z Cukinii, oraz Łódki Z Cukinii dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odetnij cienki plasterek z dna cukinii, aby leżał płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2
Wytnij cienki plasterek wzdłuż cukinii i wyrzuć. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. shell. Posiekaj 1 szklankę miąższu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
3
Umieść muszle cukinii w nie natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości; odcedź i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz grzyby, cebulę i zarezerwowany miąższ cukinii. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 4 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzej 1-2 minuty dłużej; dokładnie odcedź. Dodaj kukurydzę, masło, tymianek, bazylię, sól i pieprz. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 1 minutę. Dodaj sos sałatkowy i 1/4 szklanki sera. Włóż do łódek z cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnieGrubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Kuchenka mikrofalowa, odkryta, na wysokości przez 2-3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Posyp pozostałym serem; na wierzch z pomidorami. podgrzewaj 1-2 minuty dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8
Odstaw na 3-5 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn