Kolorowe krakersy z masłem orzechowym
Kolorowe krakersy z masłem orzechowym zajmują od początku do końca około 35 minut. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 359 kalorii, 6 g białka i 24 g tłuszczu każda. Za 56 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przyprawa. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, tłuszcz piekarski, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 25%. Cukierki z masłem orzechowym i karmelem z kolorowymi cukierkami, krakersy graham z masłem orzechowym i krakersy z masłem orzechowym z glazurowanymi winogronami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce przeznaczonej do kuchenki mikrofalowej podgrzewaj serek śmietankowy na wysokim poziomie przez 15 sekund lub do momentu, aż będzie bardzo miękki.
Dodaj masło orzechowe i miód; mieszaj, aż będzie gładka.
Rozłóż na połowie krakersów; posyp pozostałymi krakersami.
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka.
Podgrzej mleko; wymieszać z masą czekoladową.
Zanurz każdą kanapkę z krakersami w mieszance czekolady, pozwalając, aby nadmiar spłynął.
Ułożyć na woskowanych blachach wyłożonych papierem do pieczenia; udekorować według uznania. Przechowywać w lodówce przez 45 minut lub do momentu stwardnienia.