Kolorowa Sałatka Z Czterech Fasolek

Kolorowa Sałatka Z Czterech Fasolek
Kolorowa sałatka z czterech fasolek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli lima, cukier, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kolorowa Sałatka Z Fasoli, Kolorowa Sałatka Z Fasoli, oraz Kolorowa Sałatka Z Fasoli.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubij razem biały cukier, ocet i olej roślinny. Wymieszać w seler, zielony pieprz, czerwona cebula i pimentos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać fasolę szparagową, fasolę woskową, fasolę Limy i fasolę nerkową do durszlaka i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Odcedzić na kilka minut, a następnie wymieszać do miski z resztą sałatki. Przechowywać w dużym słoiku w lodówce i wstrząsać lub obracać od czasu do czasu przez 1 dzień, aby marynować. Jeśli nie masz zamkniętego pojemnika, po prostu wymieszaj sałatkę co kilka godzin. To utrzymuje się przez około tydzień, ale zniknie wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn