Kolorowa Sałatka Z Czterech Fasolek
Kolorowa sałatka z czterech fasolek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli lima, cukier, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kolorowa Sałatka Z Fasoli, Kolorowa Sałatka Z Fasoli, oraz Kolorowa Sałatka Z Fasoli.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem biały cukier, ocet i olej roślinny. Wymieszać w seler, zielony pieprz, czerwona cebula i pimentos.
Wlać fasolę szparagową, fasolę woskową, fasolę Limy i fasolę nerkową do durszlaka i spłukać pod zimną wodą.
Odcedzić na kilka minut, a następnie wymieszać do miski z resztą sałatki. Przechowywać w dużym słoiku w lodówce i wstrząsać lub obracać od czasu do czasu przez 1 dzień, aby marynować. Jeśli nie masz zamkniętego pojemnika, po prostu wymieszaj sałatkę co kilka godzin. To utrzymuje się przez około tydzień, ale zniknie wcześniej.