Kolacja z paluszkami rybnymi
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i peskatariańskich do swojej skrzynki z przepisami, Fish Stick Supper może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 272 kalorie , 23 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,86 USD za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup cebulę, mleko, panierowane paluszki rybne i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Miso, Fish and Rice Stick Soup , Tartlets With Crab Stick Salad i Easy Fish Molee (South Indian-Style Fish Stew With Coconut) .
Instrukcje
Rozdrobnij ziemniaki za pomocą widelca; odstaw. W dużej misce ubij jajka i mleko.
Dodaj posiekaną cebulę, koperek, przyprawioną sól i pieprz. Wymieszaj z ziemniakami i serem.
Przełóż do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali; na wierzchu ułóż paluszki rybne.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 50 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złocistobrązowy, a płaty ryby będzie można rozdzielić widelcem.
Odstaw zapiekankę na 5 minut przed pokrojeniem.