Kolacja: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerią

Kolacja: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerią
Przepis Kolacja dziś wieczorem: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerianem jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 605 kalorii, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, kiełbaski, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą, Kolacja: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą, oraz Kolacja dziś wieczorem: sałatka ze słodkich ziemniaków z karmelizowaną cebulą i sosem Guajillo Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do ciepłego ustawienia. Zawiń rolki w folię aluminiową i umieść w piekarniku do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać 1/2 łyżki oleju roślinnego do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę. Od czasu do czasu wymieszać i gotować, aż zacznie brązowieć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż karmelizowane i miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Z około 20 minut pozostało, wlać pozostałe pół łyżki oleju do drugiej patelni i włączyć ogień do średnio-wysoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane z obu stron, jeden do dwóch minut boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Usunąć kiełbasy i przenieść je na patelnię z cebulą. Pozwól im, aby zakończyć gotowanie, o 15 protokół. Powinny osiągnąć temperaturę wewnętrzną 150 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć rolki z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wytnij szczelinę w każdym dla kiełbasy, upewniając się, aby nie przeciąć całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
9
Dodaj jedną włoską kiełbasę do każdej rolki, i top każdy z odrobiną musztardy, kilka łyżek karmelizowanej cebuli, i tyle giardiniera, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Podawać natychmiast z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn