Kolacja: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerią

Przepis Kolacja dziś wieczorem: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerianem jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 605 kalorii, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, kiełbaski, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą, Kolacja: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą, oraz Kolacja dziś wieczorem: sałatka ze słodkich ziemniaków z karmelizowaną cebulą i sosem Guajillo Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do ciepłego ustawienia. Zawiń rolki w folię aluminiową i umieść w piekarniku do ogrzania.
Wlać 1/2 łyżki oleju roślinnego do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać cebulę. Od czasu do czasu wymieszać i gotować, aż zacznie brązowieć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż karmelizowane i miękkie, o 30 protokół.
Z około 20 minut pozostało, wlać pozostałe pół łyżki oleju do drugiej patelni i włączyć ogień do średnio-wysoki.
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane z obu stron, jeden do dwóch minut boku.
Usunąć kiełbasy i przenieść je na patelnię z cebulą. Pozwól im, aby zakończyć gotowanie, o 15 protokół. Powinny osiągnąć temperaturę wewnętrzną 150 ° F.
Wyjąć rolki z piekarnika.
Wytnij szczelinę w każdym dla kiełbasy, upewniając się, aby nie przeciąć całą drogę.
Dodaj jedną włoską kiełbasę do każdej rolki, i top każdy z odrobiną musztardy, kilka łyżek karmelizowanej cebuli, i tyle giardiniera, jak chcesz.
Podawać natychmiast z frytkami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.