Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Włoski jarmuż i zupa Farro może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 815 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, farro, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami, Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, oraz Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim garnku do zupy na średnim ogniu, aż się połyśnie, następnie dodać cebulę i por. Gotować, aż zmięknie, o 4 protokół, następnie dodać czosnek i tymianek gotować przez dodatkową minutę.
Dodać bulion, marchew, seler, farro i sól i doprowadzić do wrzenia. Dusić 15 minut, częściowo przykryte.
Dodać kapustę i pomidora i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki i farro jest gotowane, 20-25 minut więcej. Zupę doprawiamy do smaku i podajemy z tartym parmezanem.