Kolacja: weneckie Spaghetti z sardynkami

Kolacja: weneckie Spaghetti z sardynkami
Kolacja: weneckie Spaghetti z sardynkami to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, spaghetti, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Sardynki Deviled, Dziś Kolacja: sardynki z salsą cytrynowo-miętową, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami).

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować delikatnie przez 20 minut, aż bardzo miękkie i po prostu zaczyna się złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
W międzyczasie odcedzić, kości i drobno posiekać sardynki. Przynieś garnek słonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Gdy cebula jest ugotowana, dodaj sardynki i kroplę wody do cebuli i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Dodać mleko i doprowadzić do lekkiego wrzenia, następnie włączyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż sardynki stopić i sos zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6
Makaron gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Odcedzić i dodać do sosu, zastrzegając trochę wody makaronu w przypadku, gdy robi się suchy. Wymieszać, doprawić solą i dużą ilością pieprzu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn