Przepis One-Pan Taco Dinner może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 20 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonej wołowiny, ser cheddar, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Prześcieradło Pan Kiełbasa Kolacja, Arkusz Pan Grecki Krewetki Obiad, oraz Orzech Crusted Łosoś Arkusz Pan Obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać mieszankę przypraw i wodę; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Woda
3
Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
4
Posypać serem; przykryć. Dusić na małym ogniu 5 min. Top z sałatą i pomidorami tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.