Kolacja: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą

Kolacja: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą
Kolacja dziś wieczorem: stek Panini z kozim serem i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 870 kalorii, 63g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, bazylia, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 288 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowany Chipotle Flank Steak Torta, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą, oraz Kolacja: włoska kiełbasa z karmelizowaną cebulą, musztardą i Giardinerią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kozi ser, miętę, bazylię i tymianek w średniej wielkości misce. Wymieszać widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Obie strony steku przyprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzej 10-calową żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj jedną łyżkę oleju rzepakowego. Gdy olej zacznie palić, dodaj stek z boku. Gotować, aż dobrze rumiane z jednej strony, trzy do czterech minut, a następnie flip. Gotować, aż rumiane na tej stronie, trzy do czterech minut, a następnie przenieść do deski do krojenia i niech odpocznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Zmniejszyć ogień do średniej i dodać resztę oleju i cebuli. Dobrze wymieszać, aż cebula jest pokryta olejem, około jednej minuty. Następnie doprawić około ¼ łyżeczki soli i wlać ocet balsamiczny. Gotować na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka i karmelizowana, o 20 protokół. Wyłączyć ogień i przenieść cebulę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Cienko pokroić stek z boku na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6
Ułóż osiem kromek chleba. Posmaruj trochę koziego sera po jednej stronie każdego z nich. Mięso podzielić na cztery kromki chleba, doprawić solą i pieprzem. Łyżka łyżki lub dwóch karmelizowanej cebuli na steku. Na wierzch każdego z pozostałych czterech kromek chleba, upewniając się, że kozi ser rozkłada się twarzą w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
11 Do 12 Słodkich Papryczek Bananowych11 Do 12 Słodkich Papryczek Bananowych
Ser KoziSer Kozi
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Rozgrzej prasę panini do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
8
Umieść kanapkę i gotować, aż kanapki są dobrze rumiane, o cztery minuty. Ponadto można rozgrzać patelnię grillową do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
9
Umieszcza kanapki na górze, i zważyć je z ciężkiej patelni żelaza. Gotować, aż dobrze rumiane, o trzech minutach boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Kanapki pokroić na pół i podawać.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn