Kolacja: serduszka Sałatowe z Serrano, smażonymi grzankami i pomidorami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: serduszka sałaty z Serrano, smażone grzanki i pomidory. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: sałata Bostońska z prażonymi migdałami i grzankami imbirowymi, Kolacja: smażony ryż z szafranem, imbirem i pomidorami (Arroz Frito Aortuguesa), oraz Kolacja: Francuska Sałatka Bistro z boczkiem, grzankami i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć serduszka sałaty na dużym talerzu.
Wlać dwie łyżki oliwy z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać cebulę i kostki chleba. Gotować, często mieszając, aż bułka tarta będzie złotobrązowa, od czterech do pięciu minut. Po zakończeniu wyjąć łyżką szczelinową i umieścić na sercach sałaty.
Włącz ciepło do średniej wysokości i połóż tyle plastrów serrano, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, obracając raz, aż plastry są chrupiące, tylko kilka sekund z każdej strony. Powtarzaj proces, aż wszystkie plastry serrano zostaną ugotowane. Ułóż chrupiące plastry na sercach sałaty.
Zmniejszyć ogień do średniej, i dodać pomidory na patelni. Wrzucić dobrze do herbu pomidory z olejem na patelni, i doprawić solą i pieprzem. Gotować do miękkości, o dwie minuty.
Wlać ocet sherry i pozostałą łyżkę oleju.
Niech mieszaniny bańki na sekundę, wyłączyć ogień, i wlać zawartość patelni na sercach sałaty.
Podawać natychmiast. Doprawić solą i pieprzem do smaku.