Kolacja: Sałatka Ze Szpinakiem I Truskawkami
Dziś kolacja: sałatka ze szpinakiem i truskawkami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ocet malinowy, ser, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka ze szpinakiem, groszkiem i serem Feta, Kolacja: sałatka z komosy ryżowej ze szpinakiem z kremem cytrynowym, oraz Kolacja: sałatka szpinakowa z soczewicą i chrupiącym kozim serem.
Instrukcje
Wymieszać szalotkę i ocet malinowy. Powoli ubij w oleju.
Rozetrzyj liście szpinaku na kawałki wielkości kęsa. Wrzuć do dużej miski. Na wierzchu pokruszyć ser pleśniowy i dodać pokrojone truskawki. Delikatnie wymieszać.
Wlać sos. Doprawić solą i pieprzem.