Kolacja: sałata Bostońska z prażonymi migdałami i grzankami imbirowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: sałata Bostońska z prażonymi migdałami i grzankami imbirowymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 639 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet malinowy, śliwkowe migdały, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Sałaty Bostońskiej Z Ziołami I Prażonymi Migdałami, Kolacja: serduszka Sałatowe z Serrano, smażonymi grzankami i pomidorami, oraz Kolacja: Spaghetti z Bottarganem i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Na patelni ułożyć pokrojone migdały. Gotować do tosty, o 8 protokół.
Posmaruj imbir na kromkach chleba, a następnie umieść je na patelni i wstaw do piekarnika. Gotować przez 7 do 10 minut, lub do momentu, gdy krawędzie się zarumienią.
Sałatę umyć, a następnie ułożyć według własnego uznania na talerzu. Doprawić solą i pieprzem.
Aby się ubrać, zrób tak, jak opisuje książka:" plusk "soku z cytryny," mżawka "oleju z orzechów włoskich i" odrobina " octu malinowego.