Kolacja: rosół z ryżem jaśminowym i imbirem
Dziś Kolacja: rosół z ryżem jaśminowym i imbirem jest bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 136 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dziś Kolacja: zupa z kurczaka i ryżu z sosem imbirowym, Rosół z ryżem jaśminowym i imbirem, oraz Kolacja: Imbir Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniej wielkości rondla wlać ryż i wodę. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest bardzo miękki i nadęty, o 25 protokół. Tymczasem cienko pokroić imbir w zapałki.
Do rondla dodaj wywar z kurczaka, sos rybny, sól i cukier. Dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Dodaj połowę imbiru i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut.
Zupa z kadzi do miski i udekorować kurczakiem, pokrojoną cebulką, posiekaną kolendrą i pozostałym imbirem. Doprawić solą do smaku.