Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette

Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette
Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z grillowanej siei z pomidorami i estragonem Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, pomidorki koktajlowe, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Sieja pieczona z pomidorami, oliwkami i kaparami, Dziś Kolacja: Sałatka Z Krabów Estragonowych, oraz Dziś Kolacja: Sałatka Z Kurczaka Z Estragonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj każdy filet rybny łyżeczką oleju rzepakowego, a następnie dopraw obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety RybneFilety Rybne
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Umieść dużą nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu, a następnie posmaruj patelnię pozostałymi dwiema łyżeczkami oleju rzepakowego. Gdy patelnia jest ciepła, dodać filety miąższ w dół. Gotować, aż miąższ będzie jędrny i zaczną pojawiać się linie grillowe, od dwóch do czterech minut, w zależności od grubości filetów. Flip filety, i gotować, aż skóra zaczyna się chrupiące, dwie do czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W międzyczasie, ubij razem oliwę z oliwek i ocet w średniej misce. Następnie wrzucić pomidory, estragon i kapary. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podzielić mieszankę sałatkową między cztery talerze. Po zakończeniu ryby umieść filet na każdej sałatce. Każdą rybę przełożyć ćwiartką mieszanki pomidorowej i winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn