Kolacja: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią

Kolacja dziś wieczorem: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 618 kalorii, 96g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukinię, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z sosem musztardowo-śmietanowym, oraz Dziś Kolacja: naleśniki z cukinii z koperkiem i świeżą ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić ocet, 2 łyżeczki soli, 2 łyżki wody i 2 łyżki posiekanego koperku, aż sól się rozpuści.
Dodać cukinię i pozostawić do marynowania podczas przygotowywania innych składników, często podrzucając.
Odcedzić po przygotowaniu do użycia.
W innej misce, ubij razem musztardę, Pozostałe wypełnienie, miód i 1/2 szklanki wody. Doprawić solą i pieprzem.
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i posmarować 2 łyżkami sosu. Przygotuj grill lub rozgrzej żeliwną patelnię grillową na średnim ogniu. Polędwiczki Grill, obracając od czasu do czasu, aż najgrubsza część czyta 63° na termometrze, o 25 protokół. Odstawić na co najmniej dziesięć minut przed krojeniem.
Podawać z cukinią i sosem musztardowym.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.