Kolacja dziś wieczorem: pieczona na patelni cała ryba z oliwkami
Kolacja dzisiaj: Pan-pieczone całe ryby z oliwkami jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 8,39 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, kapary, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z oliwkami, kaparami i wermutem, Dziś Kolacja: Kurczak smażony z oliwkami, kaparami i pieczonymi cytrynami, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Koreański Pieczone Ryby dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 Stopni Fahrenheita. Pogłębiać ryby w mące po obu stronach i strząsnąć nadmiar.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.