Kolacja dziś wieczorem: pieczona kalmara z olejem Chili

Kolacja dziś wieczorem: pieczona kalmara z olejem Chili
Dziś Kolacja: pieczona kałamarnica z olejem Chili jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 2. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka fasoli garbanzo, ocet winny sherry, kalmary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary z sosem Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać oliwę z oliwek do bezpiecznego pieca patelni ustawić na średnim ogniu. Wrzucić kałamarnicę i gotować przez około 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodaj fasolę garbanzo, sok z cytryny, czosnek, i skórka z cytryny. Dobrze wymieszać i doprawić szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 5 minut, mieszając co minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć patelnię z piekarnika, i dodać frisée i pietruszki i wymieszać. Podziel kalmary i fasolę między dwie płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Skropić octem sherry i olejem chili na wierzchu obu i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ocet SherryOcet Sherry
Olej ChiliOlej Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia77
Magazyn