Kolacja dziś wieczorem: pieczona kalmara z olejem Chili

Dziś Kolacja: pieczona kałamarnica z olejem Chili jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 2. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka fasoli garbanzo, ocet winny sherry, kalmary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary z sosem Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Wlać oliwę z oliwek do bezpiecznego pieca patelni ustawić na średnim ogniu. Wrzucić kałamarnicę i gotować przez około 1 minutę, często mieszając.
Dodaj fasolę garbanzo, sok z cytryny, czosnek, i skórka z cytryny. Dobrze wymieszać i doprawić szczyptą soli.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 5 minut, mieszając co minutę.
Wyjąć patelnię z piekarnika, i dodać frisée i pietruszki i wymieszać. Podziel kalmary i fasolę między dwie płyty.
Skropić octem sherry i olejem chili na wierzchu obu i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.