Kolacja: dorsz pieczony z cytryną i tymiankiem
Dziś Kolacja: dorsz pieczony z cytryną i tymiankiem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, liście tymianku, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kolacja: Steki Z Szynki Pieczonej, Dzisiaj Kolacja: Pieczony Bakłażan Japonaise, oraz Kolacja: Kurczak pieczony z sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety ułożyć na patelni i obustronnie posmarować odrobiną oliwy z oliwek.
Połóż je po stronie skóry w rzędzie.
W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki.
Rozłóż powstały sos na rybie.
Smażyć ryby, aż tylko gotowane przez, w zależności od grubości, 5-7 cali od ciepła, między 3 i 7 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.