Kolacja: Chilaquiles Verdes

Kolacja: Chilaquiles Verdes
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 521 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidory, substytut bulion warzywny, jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chilaquiles Verdes, Ugotuj książkę: Chilaquiles Verdes, oraz Chilaquiles Verdes ze smażonymi jajkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż pomidory i zielone chiles pod bardzo gorącym brojlerem i gotować, obracając od czasu do czasu, aż pieczone i czernieją w miejscach, o 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wszystko przełożyć do blendera i zmiksować na gładkie przeciery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku, rozgrzać olej na średnim i gotować cebulę, aż złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać czosnek i gotować dodatkową minutę, a następnie wlać przecieru tomatillo. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać bulion i śmietanę. Doprawić do smaku solą, następnie dodać kolendrę lub epazote i doprowadzić do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż frytki na naczyniu do pieczenia 13x9, a następnie polej je sosem, delikatnie naciskając frytki, aby były pokryte sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posypać serem na wierzchu i piec do bulgotania i lekko brązowy na brzegach, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać bezpośrednio przed rozmoczeniem chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn