Kolacja: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli

Kolacja: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli
Kolacja dziś: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Mieszanka boczku, octu winnego, rozdartych liści sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Serious Eats ma 34 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli, Kolacja: sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem z boczku i orzeszkami piniowymi, oraz Kolacja: sałatka z brokułów z boczkiem, szczypiorkiem i pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy zacznie skwierczeć, obrócić ogień na średnio-niski i gotować powoli, aż będzie żuć i lekko chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych, pozostawiając łyżkę tłuszczu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zwiększyć ogień do średniej i dodać czosnek na patelni. Gotować przez minutę lub dwie, aż będzie miękki i pachnący, a następnie zdjąć z ognia. W międzyczasie włożyć sałatę i pomidory do dużej salaterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij razem majonez, ocet, i garlicky boczek kapie na patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie zalać sałatą i wymieszać. Top z boczkiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn