Kolaże Niedzielne
Sunday Collards to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 38g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz płatki paprykowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szynkę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Creamed Collards, Kielbasan i Collards, oraz Carbonnade z kołnierzami.
Instrukcje
Wlać olej do pojemnika 8-quart na średnim ogniu i obracać go wokół tak, że obejmuje dno. Zdobądź szynkę za pomocą małego ostrego noża, a kiedy olej zacznie migotać, włóż go do garnka. Sear stawu skokowego na całym jak najlepiej można i pozwolić mu renderować trochę tłuszczu, około 6 minut (ponieważ kształt stawu skokowego jest tak ukośny, będzie plamisto rumiane, ale to jest w porządku).
Wlej wodę do garnka; będzie syczeć i pękać przez kilka sekund.
Dodać chiles i sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż wywar będzie głęboko aromatyzowany dymem i pikantnością.
Dodaj kilka garści collards do puli. Zieleń będzie unosić się na powierzchni, więc mieszać je często, zanurzając je łyżką, aż zmienią się w jasną Kelly green(3 do 5 minut) i staną się bardziej miękkie i bardziej zwarte, dzięki czemu można dodać więcej garści. Kontynuuj dodawanie garści collards, mieszając i zanurzając je, aż wszystkie zielenie są w garnku (6 do 10 minut). Podgrzać i gotować bardzo delikatnie przez 1 godzinę. Zieleń będzie bardzo ciemna matowa zieleń i całkowicie delikatna.
Resztki zieleni collard oszczędzamy w ich trunku w lodówce, ponieważ dzięki strategicznym dodatkom pomidorów z puszki, fasoli, cebuli czy ziemniaków stają się fundamentem wspaniałych zup. Naszym faworytem jest collard greens egg-Drop soup, którą robimy, podgrzewając resztki zieleni i likieru w dużym rondlu na średnim ogniu i delikatnie pękając w nich 2 jajka na każde 2 szklanki resztek zieleni i likieru (jedna duża porcja będzie dokładnie tej wielkości). Gotujemy zupę na wolnym ogniu, aż jajka są tylko gotowane, o 8 protokół. Jeśli wolisz, aby Twoje żółtka były twardsze, możesz kontynuować gotowanie zupy, aż jajka zostaną wykonane według własnych upodobań, około 3 minut dla żółtka o twardej powierzchni i miękkim środku 5 minut dla żółtka, które jest całkowicie ugotowane na twardo.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;