Kokosowy ryż i fasola

Kokosowy ryż i fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kokosowy ryż i fasola spróbować. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać fasolkę, szkocką czepek chile, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1925 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kokosowe curry Tofu z zieloną fasolką i ryżem kokosowym, Kokosowe curry Tofu z zieloną fasolką i ryżem kokosowym, oraz Czarna fasola i ryż kokosowo-Limonkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i smażyć przez 4-5 minut, aż zaczną brązowieć na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj czosnek i ryż: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dodać czosnek i ryż, dobrze wymieszać i gotować przez kolejne 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groszek Goya®Groszek Goya®
1
Dodać starty imbir, sól, wodę, wywar i mleko kokosowe i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodać fasolkę i posypać tymianek na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodaj cały szkocki czepek chile (lub habanero); będzie doprawiać ryż podobnie jak liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Gotować: doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie włączyć ogień do niskiego i przykryć. Ryż należy zrobić w około 15-20 minut, w zależności od rodzaju ryżu używasz (niektóre długo ziarniste ryżu trwa dłużej gotować). Sprawdź po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Zdjąć z ognia, przykryć: po zakończeniu wyjąć z ognia i przykryć na 10 minut.
6
Podawać: puch widelcem.
7
Posypać odrobiną soku z limonki, jeśli chcesz. Wyrzuć habanero (lub zjedz je, jeśli się odważysz!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn