Kokosowe Nadziewane Daktyle W Czekoladzie (Surowe, Wegańskie, Bezglutenowe, Paleo)
Czekolada pokryte Kokosowe Nadziewane daty (surowe, wegańskie, bezglutenowe, Paleo) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 20 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś g kakao, ¼ łyżeczki cynamonu, ml oleju kokosowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3616 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Czekoladowo-Kokosowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Tarta Z Czekoladą, Kokosem, Orzechami Makadamia (Bezglutenowa, Paleo, Wegańska), oraz Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego (lub alternatywnej wymieszać ze sobą ręcznie dla bardziej teksturowanej wersji), połączyć rozdrobnione kokos, olej kokosowy syrop klonowy szczypta soli i skrobane fasoli wanilii (lub cynamon, Jeśli za pomocą). Proces aż do uzyskania gładkiej pasty, odstawić.
Przetnij daty na pół wzdłuż Z jednej strony i usuń dół.
Dodać niewielką ilość mieszanki kokosowej w każdej dacie i nacisnąć, aby zamknąć.
Nadziewane daty umieść w zamrażarce na 15-20 minut.
Połącz roztopiony olej kokosowy z proszkiem kakaowym w średniej wielkości misce i ubijaj, aby połączyć.
Dodać syrop klonowy i szczyptę soli i trzepaczką ponownie włączyć do gładkiej.Zimne daktyle zanurzyć w czekoladzie.
Toczyć każdy na pokrycie całkowicie, a następnie podnieść widelcem pozwalając nadmiar czekolady kapać przed umieszczeniem na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Posypać dodatkowe rozdrobnione kokosa na wierzchu każdej daty pokryte czekoladą, jak idziesz.
Gotowe daty umieść w lodówce na sztywno.
Podawać na zimno lub doprowadzić do temperatury pokojowej przez 10 minut przed podaniem na bardziej miękki kęs.