Kokosowe Ciasto Makaronikowe
Ciasto z makaronikiem kokosowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 428 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Allrecipes wymaga orzechów pekan, kokosa, soli i mąki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują Kokosowe Ciasto Makaronikowe, Kokosowe Makaronikowe Ciasto Dyniowe, oraz Ciasto z musem czekoladowym ze skórką Makaronika kokosowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść orzechy pekan na dnie skorupy ciasta.
Połącz roztopione masło, kokos, sól, wodę, mąkę, cukier i lekko ubite jajka.
Polać nadzieniem orzechy pekan w skórce.
Piecz przez 45 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przed podaniem.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować, jest Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtröpfchen to jedna z najbardziej znanych indywidualnych winnic (Einzellagen) w regionie Mozeli w Niemczech. Ta Winnica składa się ze stromych, slatey południowych stokach ułożonych w dramatycznym kształcie przypominającym Amfiteatr dla idealnej ekspozycji i aspektu z rzeką odbijającą bardzo pożądane słońce bezpośrednio do winorośli. Doskonałe Rieslingi są zazwyczaj ogrzane słońcem i dojrzałe, z wyraźną mineralnością łupków i równoważącą kwasowością. Dojrzałe, pełne tropikalnych owocowych smaków ananasa, mango i guawy, z akcentami cukierniczymi. Oferuje jasne wykończenie kiwi i limonki, pokazując odrobinę rumianku i śmietany. Soczysty Riesling.Idealnie pasuje do mocnych indyjskich i azjatyckich potraw z przyprawami. Również fantastyczne z przyprawioną kaczą nogą, daniami z kwaśnymi sosami, pieczonymi warzywami i miękkimi serami.