Kokos & Mango jogurt z czekoladą zanurzony Banan
Kokos & Mango jogurt głupca z czekoladą zanurzony banan może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Ten przepis z pomidorów w puszkach ma 11 fanów. Jeśli masz pod ręką banana, jogurt grecki, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jogurt Mrożony Z Bananem, Mango I Wanilią, Chunky mango & chocolate fool, oraz Bananan i mango sajgonki z Ganache kokosowo-czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladę ostrożnie na bain marie lub w kuchence mikrofalowej. Zanurz plasterki banana w czekoladzie i połóż na wyłożonej blasze do pieczenia. Włóż tacę do lodówki.
Pierwsze mango ubić na gładko z 2 łyżkami cukru pudru.
Mięso drugiego mango pokroić w kostkę.
Wymieszać deser kokosowy z jogurtem greckim.
Teraz nadszedł czas, aby warstw deser. Najpierw podziel puree z mango między dwie ładne szklanki, a następnie top z kawałków mango, ale zarezerwować kilka do dekoracji.
Następnie do każdej szklanki dodaj warstwę kokosowego jogurtu greckiego, a następnie zakończ plastrami truskawki, kawałkami mango i zanurzonym w czekoladzie bananem. Jeśli masz trochę roztopionej czekolady w lewo, można skropić go na każdym deserze.