Koc Plażowy Clambake

Koc Plażowy Clambake
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Koc Plażowy Clambake może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $7.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Jeśli masz małże z twardej skorupy, pazury homara, ostrygi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Koc Plażowy Ciasteczka Cukrowe, Clambake, oraz Clambake Jednopalczasty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykopać płytką jamę w piasku i wyrównać dużymi kamieniami. Zbierz dryfujące drewno z plaży i stos na węglu. Stwórz ognisko, paląc Drewno przez 1 do 2 godzin, aż skały będą rozgrzane do czerwoności. Zgarnij prochy. Ustaw 1 blok żużlowy na każdym rogu dołu, aby utworzyć podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2
Połóż ruszt do grilla (lub kawałek stali) na górze, aby stworzyć stół. Zbierz wodorosty z plaży i umieść grubą warstwę na metalu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
3
Umieść ziemniaki i kukurydzę na stojaku, a następnie przykryj cienką warstwą wodorostów. Kopiec ogony homara, pazury i kielbasa równomiernie na wierzchu, a następnie przykryć kolejną cienką warstwą wodorostów. Ułóż małże i flądrę na wierzchu i przykryj kolejną warstwą wodorostów. Na koniec ustaw ostrygi na górze, a następnie przykryj grubą warstwą wodorostów. Sok z owoców morza będzie kapać i smak kukurydzy i ziemniaków. Cały piec przykryć płótnem lub plandeką nasączoną wodą morską. Tarp pułapki w wodorostów pary i piecze jedzenie. Utrzymuj plandekę mokrą, wlewając wodę morską na górę w razie potrzeby. Gotować, aż małże otworzyć i homar jest jasny czerwony, o 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
FlądraFlądra
KielbasaKielbasa
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn