Kminek-Kolendra Crusted Salmon
Kminek-kolendra Crusted łosoś może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kminek, kolendrę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kminek Kolendra Crusted Łosoś, Kolendra-Crusted Salmon, oraz Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś.
Instrukcje
Połącz kolendrę, szalotki, olej, kminek, kolendra, sól i pieprz w małej misce, mieszając, tworząc pastę.
Umieść ryby, skórkę w dół, w płytkim naczyniu do pieczenia. Top ryb z mieszanką kolendry. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Ułóż rybę na stojaku na patelni pokrytej natryskiem do gotowania i umieść stojak na patelni.
Piec w 400 przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z cytrynowymi klinami.