Kminek-Kolendra Crusted Salmon

Kminek-Kolendra Crusted Salmon
Kminek-kolendra Crusted łosoś może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kminek, kolendrę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kminek Kolendra Crusted Łosoś, Kolendra-Crusted Salmon, oraz Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś.

Instrukcje

1
Połącz kolendrę, szalotki, olej, kminek, kolendra, sól i pieprz w małej misce, mieszając, tworząc pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KolendraKolendra
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść ryby, skórkę w dół, w płytkim naczyniu do pieczenia. Top ryb z mieszanką kolendry. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ułóż rybę na stojaku na patelni pokrytej natryskiem do gotowania i umieść stojak na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w 400 przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn