Kminek i koper włoski Schab z jagnięciny z sosem musztardowym
Kminek i koper włoski Schab jagnięcy z sosem musztardowym wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka schabu jagnięcego, liści mięty, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Schab z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan, Schab Jagnięcy, Sos Musztardowo-Pieprzowy Dijon I Zapiekanka Kumara, oraz Schab z koprem i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść nasiona w młynku do kawy i zmiel na proszek.
Umieścić mieszaninę na talerzu. Polędwicę doprawić solą i pieprzem do smaku i ze wszystkich stron posmarować mieszanką przypraw.
Rozgrzać olej na średniej patelni na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Jagnięcinę posmarować ze wszystkich stron na złoty kolor.
Przełożyć jagnięcinę do piekarnika i piec przez 8 do 10 minut na średnio rzadkie doneness.
Umieść patelnię na górze pieca na dużym ogniu.
Usunąć wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu.
Dodać szalotki i gotować do miękkości.
Dodaj wino i gotuj, aż zmniejszy się o 3/
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę.
Ubić musztardy i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą.