Kluski z cukinii Shauna James Ahern ze szpinakowym Pesto, fetą i nasionami słonecznika

Shauna James Ahern kluski z cukinii ze szpinakiem Pesto, feta i Nasiona słonecznika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. 223 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć nasiona słonecznika można śledzić to danie główne z chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Shauna James Ahern ' s Berbere Seasoning, Pizza z grilla Shauna James Ahern, oraz Quinoa Shauna James Ahern-faszerowane papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj szpinak, orzeszki piniowe, czosnek, i skórka z cytryny i sok do miski robota kuchennego. Wirować je aż wszystko jest podzielone na małe kawałki.
Dodaj Gruyère i uruchom procesor. Powinnaś już mieć świetnie pachnącą pastę. Z robota kuchennego działa, powoli mżawka w oleju, aż masz bogate zielone pesto.
Złap cukinię lewą ręką. Używając obieraczki do warzyw, zetrzyj długie, równe paski cukinii, aż osiągniesz mięsisty środek i nie możesz już obierać. (Można oczywiście jeść zewnętrzną skórę.) Powtórzyć z pozostałą cukinią.
Wrzucić kluski cukinii tak, że wszystkie są oddzielone. Plop kilka łyżek pesto do makaronu i wrzucić je razem. Jeśli chcesz więcej pesto, dodaj łyżkę na raz. Nie chcesz obezwładnić cukinii. Po ubraniu makaronu do własnych upodobań, dodać fetę i nasiona słonecznika. Rzucaj i podawaj.