Klopsiki z jagnięciny indyjskiej w sosie Curry

Klopsiki z jagnięciny indyjskiej w sosie Curry
Przepis indyjskie klopsiki jagnięce w sosie Curry jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 3,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 46g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, rosół z kurczaka, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klopsiki jagnięce w zielonym sosie Curry, Klopsiki Jagnięce Z Północnych Indii, oraz RATATOUILLE W STYLU INDYJSKIM Z JAGNIĘCYMI KLOPSIKAMI.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSos
Magazyn